Skadetakst Fredrikstad

Når uhellet er ute – Uavhengig takstmann

Har du behov for en skadetakst i Fredrikstad eller omegn, så har du kommet rett.

Dersom du får en vannlekkasje, innbrudd, eller enda mer dramatisk; en brannskade. Så har du behov for en uavhengig byggekyndig takstmann. Uavhengig og byggekyndig er stikkordene her.

Takstmann Fredrikstad

En takstmann som har noe særlig mer enn 20% av sin inntekt fra ett og samme forsikringsselskap er ikke en uavhengig takstmann. I takstbransjen stiller man seg ofte spørsmål om denne takstmannen kan opptre på en objektiv måte slik at han er like mye boligeierens takstmann, som forsikringsselskapets takstmann.

De fleste ringer forsikringsselskapet og forteller at de har fått en skade og hva svarer saksbehandleren? – Jo: «Vi skal sende en takstmann.»

Byggekyndig takstmann

Hvem som helst kan kalle seg takstmann i Norge. Byggmestrenes Takseringsforbund (BMTF) kvalitetssikrer samtlige av sine medlemmer før de starter på takstmann-utdannelsen. På den måten kan man vite at en BMTF takstmann er en byggekyndig takstmann, fordi han har mer enn 6 år prakstisk erfaring fra byggebransjen.

En skadetakst i Fredirikstad eller omegn

En dyktig skadetakstmann skal kunne lytte. Han er ikke bare dyktig til å finne årsaken til skaden og utrede alternativer for å reparere skaden. Han ser også menneskene som er involvert, og ikke minst han vet at boligeieren kjenner boligen bedre enn noen annen.

Om du skal ha en skadetakst i Fredrikstad, så er dette uansett om du skal ha en takstmann i Skien, en takstmann Bergen, eller en takstmann i Trondheim.

Takstmann Fredrikstad
Eierskifterapport
Verditakst
Skadetakst
Priser

Hvordan bli takstmann?

Dersom du har praksis i byggebransjen, kan du bli takstmann i BMTF. Sjekk ut Mesterskolen.