Eierskifterapport™

Eierskifterapport™ står for kvalitet i markedet.

Dersom du har behov for en tilstandsrapport for bolig, bør du vurdere den grundigste tilstandsrapporten for boliger i markedet. BMTFs Eierskifterapport™.

Som boligeselger trenger du trygghet. De neste fem årene etter at du har solgt boligen kan du bli krevd for skjulte feil og mangler av den nye kjøperen.

Du trenger med andre ord en byggekyndig takstmann som kan levere en grundg tilstandsrapport for bolig. Dersom en boligselgerne legger frem en Eierskifterapport™ ved salg av boligen, så kan de sove godt om natten.

En grundig undersøkt bolig er derfor en trygghet når du skal selge bolig.

Enkelte tilstandsrapporter i markedet kan være direkte farlige å selge bolig med. I enkelte tilstandsrapporter kan takstmannen fjerne bygningsdeler som er dårlige. Dermed fremstår boligen som i adskillig bedre forfatning enn den egentlig er. Da kan du ikke sove trgt om natten de neste fem årene.

Som boligkjøper kan du også bestille en Eierskifterapport™

Dersom du har kjøpt en bolig med en mer selektiv tilstandsrapport, kan du selvfølgelig også bestille en Eierskifterapport™ for å kvalitetssikre at selgerens takstmann har gjort en grundig jobb.

Takstmann Fredrikstad

Tilstandsrapport for bolig – Eierskifterapport™

En av de mest spesielle tingene med denne tilstandsrapporten er at den er utviklet av fagfolk, kvalitetssikret av fagfolk og benyttes kun av fagfolk.

Dersom du ønsker å lese mer om denne rapporten bør du stikke innom siden som egentlig bare handler om BMTFs Eierskifterapport™.

Dersom du er usikker på om det er akkurat denne rapporten du trenger, kan du ringe meg på nummert oppe til høyre her.

Takstmann Fredrikstad
Eierskifterapport
Verditakst
Skadetakst
Priser

Hvordan bli takstmann?

Dersom du har praksis i byggebransjen, kan du bli takstmann i BMTF. Sjekk ut Mesterskolen.